Over Nailscafe


Ze maakt je mooi, het ruikt er lekker, het ziet er prachtig uit, je geniet er zalig van de meest verrukkelijke snoeperijtjes … Kortom, een feest voor alle zintuigen. Geen traditionele nagelstudio, maar een volstrekt ander totaalconcept voor de dames die zich lekker willen laten verwennen. Dat is het NailsCafe in Woensel-West van Anneke van der Sar en Liesbeth van Langelaan.

Het NailsCafe is niet zomaar een ‘probeerseltje’ van Anneke van der Sar. De ervaren onderneemster zit al meer dan 20 jaar in het vak. Ze startte met een traditionele nagelstudio en hielp vervolgens een aantal nieuwe Amerikaanse producten in de markt te zetten. “Presentaties verzorgen, opleidingen, trainingen … voortdurend van huis, reizen door heel Europa. Een leuke tijd, maar ik ben blij dat ik nu weer terug ben op mijn stek. En wat voor een! Woensel-West is een prima locatie voor mijn NailsCafe.”

Natuurlijke nagelverzorging 
Dat NailsCafe wordt een mooie, sfeervolle zaak in de chique huisstijlkleuren zwart, wit en fuchsia. Anneke en  Liesbeth werken hier voornamelijk met LED-behandelingen, waarbij de natuurlijke nagel wordt verfraaid en versterkt met een gel die onder een LED-lamp uithardt. Anneke: “Met deze nieuwe techniek krijg je een veel mooier en natuurlijker resultaat. Uiteraard brengen we ook wel kunstnagels aan bij dames die dat echt willen, maar onze focus ligt heel nadrukkelijk op natuurlijke nagelverzorging, voor zowel handen als voeten. Droom weg tijdens onze nieuwe Sole-Ful Experience, waarbij je voeten compleet in de ‘watten’worden gelegd. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een lekker gezond kleurtje. Niet onder de zonnebank, maar via een geheel huidvriendelijke spray-tan op natuurlijke basis.”

Heerlijke verzorgingsproducten en verrukkelijke handgemaakte Bonbons en Rocky Road 
Dames worden in het NailsCafe niet alleen uiterlijk verwend, maar zeker ook innerlijk met allerlei lekkere koffie- en theevariëteiten en verrukkelijke hapjes. “We verkopen en serveren bij de koffie en thee overheerlijke handgemaakte Bonbons & Rocky Road,” vervolgt Anneke. Alles waar dames zo dol op zijn. Daarnaast vindt men bij ons originele waxmelts in diverse heerlijke geuren, Scottish Fine Soaps in mooie kadoblikjes en pure innerlijke en uiterlijke verzorgingsproducten van Forever Living Products, bekend om hun pure vorm van Aloë Vera in hun producten”